Bijdragen aan het succes van Vrij Zijn?

t-shirts-vrij-zijn-black-violet-alkmaarIedereen weet dat een leven zonder vrienden gewoon onmogelijk is en bijna net zo essentieel is als water, eten…zo verbonden voelen wij ons met onze VRIENDEN VAN VRIJ ZIJN! Deze groep vrienden, zakelijk gezien zijn zij onze klein sponsoren, zijn de eersten die in ons geloven en in ons investeren.

Iedereen weet dat zo’n productie op het podium te brengen heel veel geld kost en we zijn heel erg dankbaar voor jullie ondersteuning en hopen ook weer in 2018 op jullie te mogen rekenen!

Particulier

Jullie kunnen ons zeker helpen door iedereen over ons te vertellen. We zijn blij met enthousiaste ambassadeurs. Maar willen jullie iets meer doen? Wordt dan Vriend of Beste Vriend en ondersteun ons ook financieel. Wij doen dan ieder jaar ook iets bijzonders voor jou.

Zonder financiële ondersteuning blijven onze ideeën dromen, die wachten om uit te komen. Daarom zijn we dankbaar voor onze ‘Vrienden en Beste Vrienden’. Omdat zij geloven in onze dromen, investeren zij in onze ideeën en dat geeft ons vleugels! Ze zijn ons trouwe en ondersteunen ons ieder jaar.
Geloof jij ook in onze aanpak? Wil jij ons helpen onze dromen waar te maken? Wordt dan ook onze Vriend of Beste Vriend.

Vriend van Vrij Zijn: € 50,00

Je krijgt 1 première ticket (incl. 1 drankje),  entree voor de “after-show-party”, jouw naam wordt vermeld in ons programmaboekje, op onze website en op de Facebook pagina.

Beste vriend van Vrij Zijn:  € 100,00

 Je krijgt je ‘eigen stoel’ in ons theater met jouw naam erop, een première ticket voor alle 2 van onze eigen producties (incl. 1 drankje), entree voor de ‘after-show-party’ bij de grote productie, jouw naam wordt vermeld in ons programmaboekje, op onze website en op onze facebookpagina.

Stuur graag een e-mail naar: info@andersonfarah.eu

Beste vrienden in 2019 zijn:

W.A. Middelbeek

Rob Kragten

Vrienden voor Don Frederik zijn:

Joost Berbee , Ineke en Peter de Graaf, D. Madder, Mevr. Abbas, Ron Kwinkelenberg, Liesbeth Min – Ooievaar, Remo de Zinger, Bouwcenter RAB, Henk Krot, Mieke Krot, Klaas Middelbeek, Janneke de Boer, Daan Blankendaal, Peter Hiemstra, Karin Jansen, Ben en Frea Többen, Klaas van de Horst, Sandra Blok, Paul Bijlsma, Paula en Henk van Doodewaard, Eugene Koreman, Marcel Koreman, Remo de Zinger, Rose de Jong, Herbert de Jong, Apotheek Noord-Oost polder