Bijdragen aan het succes van Vrij Zijn?

t-shirts-vrij-zijn-black-violet-alkmaarIedereen weet dat een leven zonder vrienden gewoon onmogelijk is en bijna net zo essentieel is als water, eten…zo verbonden voelen wij ons met onze VRIENDEN VAN VRIJ ZIJN! Deze groep vrienden, zakelijk gezien zijn zij onze klein sponsoren, zijn de eersten die in ons geloven en in ons investeren.

Iedereen weet dat zo’n productie op het podium te brengen heel veel geld kost en we zijn heel erg dankbaar voor jullie ondersteuning en hopen ook weer in 2020 op jullie te mogen rekenen!

Particulier

Jullie kunnen ons zeker helpen door iedereen over ons te vertellen. We zijn blij met enthousiaste ambassadeurs. Maar willen jullie iets meer doen? Wordt dan Vriend of Beste Vriend en ondersteun ons ook financieel. Wij doen dan ieder jaar ook iets bijzonders voor jou.

Zonder financiële ondersteuning blijven onze ideeën dromen, die wachten om uit te komen. Daarom zijn we dankbaar voor onze ‘Vrienden en Beste Vrienden’. Omdat zij geloven in onze dromen, investeren zij in onze ideeën en dat geeft ons vleugels! Ze zijn ons trouwe en ondersteunen ons ieder jaar.
Geloof jij ook in onze aanpak? Wil jij ons helpen onze dromen waar te maken? Wordt dan ook onze Vriend of Beste Vriend.

Vriend van Vrij Zijn: € 50,00

Je krijgt 1 première ticket (of op een andere dag) en 1 hapje en 1 drankje, jouw naam wordt vermeld in ons programmaboekje, op onze website en op de Facebook pagina.

Beste vriend van Vrij Zijn:  € 100,00

 Je krijgt je ‘eigen stoel’ in ons theater met jouw naam erop, je krijgt 1 première ticket (of op een andere dag) en 1 hapje en 1 drankje, jouw naam wordt vermeld in ons programmaboekje, op onze website en op de Facebook pagina.

Voor onze (beste) vrienden zijn we van plan om de productie na de coronacrisis “extra” speciaal te maken met een VIP behandeling in een aparte VIP ruimte, aparte vermelding in ons programmaboekje, na afloop meet and greet met de cast in de VIP ruimte.

Stuur graag een e-mail naar: info@andersonfarah.eu

Financiën tijdens de coronacrisis

Financieël kunnen we iedereens steun heel goed gebruiken!

Sinds half maart ligt het complete theater stil en zijn er geen inkomsten meer. Ondanks ook een toekenning van de overheid voor een financiële bijdrage, zijn we er nog lang niet!

Wil/kan je ons helpen?

Er zijn veel mogelijkheden:

  • Word vriend of beste vriend van Vrij Zijn of maak iemand anders vriend of beste vriend. Is altijd leuk als verjaardagscadeau om te geven en te krijgen.
  • Doe een donatie. Wij zijn een ANBI-instelling; dit betekent dat je een donatie aan onze stichting kunt verrekenen met je vennootschapsbelasting (als bedrijf) of met je inkomstenbelasting (als prive-persoon). Ons RSIN-nummer is: 851170729, St. Libertate, Kvk-nr: 54116023.
  • Ook is het mogelijk om voor een bepaalde periode een terugkerende donatie te doen. Hiervoor hebben we een overeenkomst, die daarvoor gebruikt kan worden en die dan slechts 1x ingevuld hoeft te worden (ook voor de belastingdienst).
  • Boek theaterlessen voor jezelf of voor iemand die je kent, in de vorm van tegoedbonnen.
  • Adopteer een kostuum voor de gelaarsde kat (of financier het maken van de kostuums).
  • Plaats met je bedrijf een advertentie in ons programmaboekje of op onze social-media of website (een pakket met alle 3 is natuurlijk ook mogelijk).
  • Organiseer een verjaardagsfeestje, personeelsuitje (teambuilding) in het theater met theaterles, schilderles, dansles en en en…
  • Koop een van onze merchandise artikelen. Hierover komt binnenkort meer op onze website.
  • Hou de agenda op onze website in de gaten en kom ons bezoeken als er iets geörganiseërd wordt.
  • Misschien heb je zelf een super goed idee? We horen het graag!