Bijdragen aan het succes van Vrij Zijn?

t-shirts-vrij-zijn-black-violet-alkmaarVeel mensen dachten dat Anderson Farah gek was toen hij in 2012 met de voorstellingen van Vrij Zijn begon. Ze snapten niet dat hij zo’n gewaagde productie in tijden van crisis neer durfde te zetten. Maar Anderson was ervan overtuigd dat deze theatershow het hart van de toeschouwers sneller zou laten kloppen. Hij had gelijk: het werd een groot succes!

Vrij Zijn wil graag ook verder een rol van betekenis spelen in Alkmaar. Daarom investeren we actief in relaties met instellingen, stichtingen en organisaties op het gebied van kunst, geschiedenis, maatschappelijke betrokkenheid, welzijn en entertainment. Zodra ergens een historisch tintje aan gegeven moet worden, staan we klaar om in historische kostuums te acteren en te dansen. Maar ook soep verkopen of een andere activiteiten uitvoeren doen we met plezier voor u.

Zakelijke Sponsoring

Sinds augustus 2013 werden onze producties opgevoerd in ons eigen Vrij Zijn Theater. Die is momenteel omgetoverd tot een schitterende locatie met een Braziliaans regenwoud, paleizen en… nog veel meer! Alkmaar staat centraal in onze theaterproductie. Het geeft de bijzondere band weer die wij met Alkmaar hebben. Als ondernemer in Alkmaar heb je dit gevoel ook. Wat is er dan mooier dan dit mooie en unieke project in Alkmaar samen te beleven?

Bedrijven en organisaties die ons en onze productie steunen krijgen naamsvermelding op onze website en Facebookpagina. Bovendien komt hun naam en logo op posters die in Alkmaar en ver daarbuiten worden aangebracht. Verder is er de mogelijkheid tot het bezoeken van de productie samen met relaties en exposure tijdens de 20 voorstellingen met 4000 verwachte toeschouwers.

Mogelijkheden

Dankzij de bijdrage van adverteerders en sponsoren kijken we terug op een succesvol 2018 met 2 fantastische producties Levenskunst en Victorientje.
In 2019 (30 augustus om precies te zijn), is het 5 jaar geleden dat wij het theater geopend hebben! Dit vieren we dit jaar met 3 eigen producties!

  • Op 21 juni de wereldpremière van Mijn-EX, een hilarisch stuk over ex-geliefden en ex-beste vrienden met Anderson Farah, Brenda Goedhart en Gina Arthur in de hoofdrollen.
  • 4 Oktober de première van ons historische spektakel: Don Frederik, de Spanjaard die in Alkmaar achterbleef na de Victorie.
  • 20 december de première van Pinokkio, het familie theater stuk over de belevenissen van die bijzondere ‘pop’ en zijn schepper Guiseppe in het Alkmaar van nu.

Kunnen we in ons jubileum jaar ook op jullie ondersteuning rekenen? Speciaal voor dit jubileum jaar hebben we een speciale tarieven voor 3 prachtige full colour programmaboekjes. En jullie advertentie/logo is te zien op ons reclame tv scherm in de bar en in het theater tijdens alle voorstellingen!

Wilt u in ons prachtige full colour A5 programmaboekje adverteren? Wilt u echt het verschil maken en ons nog concreter helpen opbouwen?

Meer informatie? Bel Klaas 06-52472413 of mail ons: klaas@andersonfarah.eu

ANBI

Stichting Libertate is door de Belastingdienst als culturele ANBI-stichting geaccepteerd en dat biedt u groot voordeel! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.