Onze filosofie? Samenwerken!

hands-in-hands-kinderen-vrij-zijn-theater-anderson-Farah-Alkmaar-kids-clubVrij Zijn is een theater waar kinderen een belangrijke rol spelen. Zoals de naam als zegt, door middel van theater zichzelf zijn, zichzelf verder ontwikkelen om VRIJ te kunnen ZIJN!

Onze wens is om kinderen van scholen uit Alkmaar en omgeving de wereld van theater op een toegankelijke manier te laten beleven. Op dit moment volgen zo’n dertig kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar workshops, nemen deel aan audities en spelen mee in de voorstellingen.

Graag nodigen wij kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisschool en het eerste en tweede jaar van de middelbare school uit om ons te bezoeken en tijdens een gezellige ochtend of middag bij ons te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Enkele scholen hebben al hun groep 8 eindmusical bij ons in het theater gepresenteerd!

We investeren graag in de toekomst en willen samen met de scholieren onze project ‘bomen’  verder ontwikkelen. Net als bij echte bomen in de natuur: eerst planten en later van de kleur, schaduw, bloemen en fruit genieten.

Het Vrij Zijn Theater is een kleurrijk theater, met vele mogelijkheden zoals dans-, zang-, schilder- en acteerworkshops voor kinderen. De workshopleiders zijn alle gespecialiseerd, mensen uit de praktijk, en ze werken nog steeds op het podium.

Erkend leerbedrijf

Vrij Zijn weet hoe belangrijk opleidingen en ervaringen zijn. Daarom is Vrij Zijn ook een erkend leerbedrijf die studenten in staat stelt middels een meeloopstage zich te oriënteren op de mogelijkheden in een theater of een geplande schoolstage te doen.

Voor meer informatie stuur een mailtje: info@andersonfarah.eu

sbb-beeldmerk-erkend-leerbedrijf-vrij-zijn-theater-alkmaar

 Onze vraag:

kids-school-anderson-farah-workshopWilt u ook met uw school onderdeel uitmaken van de beleving die Vrij Zijn heet?

Wilt u kennis maken met de energieke Anderson Farah?

De initiatiefnemer van dit alles is deze Braziliaanse acteur, kunstenaar en creatief leider van ‘Theaterproductie Vrij Zijn’. Hij heeft heel veel ervaring met het werken met kinderen. Anderson heeft zijn hart verpand aan Alkmaar en zijn wens is om mensen, kinderen en volwassen, te verbinden door middel van theater en kunst.

U kunt ons mailen voor meer informatie of om uw school aan te melden. Wij horen graag van u via es@andersonfarah.eu of u kunt contact opnemen met onze medewerker die contact met u heeft gehad.

Anderson Farah en de Kids-club coördinatie